Gaseste auto dorit

Predare auto in alta locatie?

Despre RomaniaRentacar.eu

RomaniaRentacar.eu este operat de Travis Rent a Car, divizia de inchirieri si transferuri auto a SC NORD TOUR SRL. Am inceput activitatea in 2002 in Iasi unde detinem o flota variata de aprox. 150 de masini, iar in timp am creat o retea de parteneri locali de incredere pentru a putea oferi servicii de inchirieri auto in principalele orase si aeroporturi din tara. Ne dorim sa dezvoltam aceasta retea pentru a oferi servicii in cat mai multe locatii din Romania.

Serviciile noastre

Inchirieri auto ocazionale pentru calatorii in Romania: Indiferent daca o vei folosi intr-o calatorie de afaceri sau intr-o vacanta, te vei bucura de o masina de calitate, nemarcata, bine intretinuta si vei beneficia de asistenta de urgenta 24/7. Totul la un pret corect.

Inchirieri auto ocazionale pentru calatorii in strainatate: In anumite conditii, vei putea calatori in afara tarii, inclusiv in Republica Moldova, cu modele auto selectionate.

Inchirieri auto cu sofer: Serviciul include masini de calitate din diverse clase auto, soferi vorbitori de limbi straine, cu experienta in turism si servicii corporate si combustibil in limita a 200 Km/zi. In acest mod, calatoria ta va fi confortabila, sigura, relaxanta si la un pret accesibil.

Inchirieri auto pe termen mediu si lung pentru companii: Acest serviciu se adreseaza companiilor care doresc sa evite problemele generate de administrarea unei flote auto. Este o solutie practica pentru managementul economic al activitatii de transport din cadrul companiei, o buna alternativa la leasingul operational. Este mai comod sa inchiriezi o masina pe termen mediu sau lung, decat s-o cumperi si s-o intretii.

Transferuri private si de grup in principalele orase si aeroporturi din Romania prin www.RomaniaTransfers.eu.

Tururi cu sofer-ghid: La cerere, iti putem oferi tururi in Romania si Republica Moldova cu masini de calitate si soferi-ghizi cu experienta. Poti alege un tur din oferta standard sau iti putem personaliza vacanta in functie de durata, numar de persoane, ruta, nivel de confort etc.

Servicii suplimentare

Ne dorim ca fiecare experienta alaturi de noi sa fie una placuta. De aceea, incercam sa oferim servicii de inchirieri auto la standarde inalte. Pe langa varietatea flotei auto, pentru indeplinirea tuturor nevoilor, avem disponibile si o serie de servicii suplimentare, precum:

  • Scaun auto pentru copil: In timpul unei calatorii, siguranta celor mici este prioritara atat pentru parinti, cat si pentru noi. De aceea, scaunul auto special pentru copii poate fi adaugat indiferent de pachetul ales.  
  • Sistem de navigatie (GPS): Traim in era tehnologie, iar sistemul de navigatie este un prieten de nadejde in calatoriile lungi, care te ajuta sa ajungi cu succes la destinatie. 
  • Lanturi de zapada: In sezonul rece, sfatul nostru este sa iei in considerare ca vremea poate fi schimbatoare. In acest caz, lanturile de zapada nu trebuie sa lipseasca cand ai de parcurs o distanta mare. 
  • Sofer tanar (19-21 ani): Aceasta optiune este valabila, in anumite conditii, pentru soferii cu varsta cuprinsa intre 19 si 21 ani, avand permis de conducere emis de cel putin 1 an inainte de data inchirierii masinii. 
  • Sofer suplimentar: Fie ca iti doresti sa fii mai odihnit la drum lung si/sau sa fii mereu pregatit pentru situatii neprevazute, o optiune SMART este un sofer suplimentar.
  • Inchiriere cu sofer: Serviciul include un sofer cu experienta care va putea sa faca posibila prezenta ta in numeroase locuri, fara ca tu sa fii extenuat dupa multe ore de condus.
  • Asigurare EXTRA Cover: Aceasta optiune include asigurarea STANDARD Cover, la care se adauga asigurare pentru jante/capace roti, anvelope si parbrizul masinii. 
  • Asigurare SUPER Cover: Pentru ca experienta unei inchirieri auto sa fie una lipsita de griji, aceasta optiune include asigurarea EXTRA Cover, la care se adauga reducerea responsabilitatii soferului in caz de dauna sau furt, in conditiile legislatiei in vigoare.
  • Calatorie in strainatate (UE): Acest serviciu este disponibil pentru anumite clase/modele auto si pentru calatoria in tari din Uniunea Europeana, in anumite conditii. 
  • Calatorie in strainatate (Rep. Moldova, Ucraina): Acest serviciu este disponibil pentru anumite clase/modele auto si pentru calatoria in Republica Moldova si/sau in Ucraina, in anumite conditii.