Gaseste auto dorit

Predare auto in alta locatie?

Schimba locatia

Inchirieri auto Constanta | Aeroport Constanta

Profita de flota noastra care include peste 100 de modele de masini si microbuze pentru inchiriere! Beneficiaza de serviciile incluse, de tarifele SMART, de ofertele speciale si de facilitatile oferite pentru inchirieri auto in Constanta. Rezerva online una dintre masinile noastre disponibile pentru inchiriere in Constanta si bucura-te de o calatorie sigura si placuta in Romania, Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina si alte tari (NB: pentru calatoria in strainatate se percep taxe suplimentare). Serviciile noastre de rent a car pot fi oferite si in Aeroportul Constanta.

De ce sa inchiriezi o masina RomaniaRentacar.eu in Constanta? Pentru ca iti oferim:

• o gama variata de modele auto, incluzand masini cu transmisie automata, masini Premium si Microbuze;
• tarife SMART cu asigurare Standard Cover si TVA incluse;
• disponibilitate online a masinilor si confirmare instant;
• servicii si asigurari optionale pentru inchirieri auto; 
• oferte/conditii speciale pentru clientii fideli si corporate; 
• asistenta de urgenta 24/7 in Romania.

Vii la Constanta pentru afaceri?
Iti doresti o masina Premium in Constanta? 

Suntem pregatiti sa-ti oferim in Constanta servicii de inchirieri auto corporate. Vezi oferta RENT FOR BUSINESS si alege solutia perfecta de mobilitate pentru compania ta.
Mergi la o intalnire importanta sau participi la un eveniment si ai nevoie de o masina Premium in Constanta? Alege una din masinile Premium din flota noastra si bucura-te de confort, siguranta si prestigiu!

Transferuri auto si inchiriere auto cu sofer in Constanta

Soferi amabili, vorbitori de limbi straine si cu experienta in turism si servicii corporate iti stau la dispozitie pentru inchierieri auto cu sofer in Constanta si pentru transferuri catre Aeroportul Bucuresti Otopeni, Brasov, Iasi, Tulcea, Varna - Bulgaria sau catre orice alta destinatie, la cerere.

Acceseaza www.RomaniaTransfers.eu pentru informatii suplimentare, tarife si rezervari online.

Propuneri de tururi cu plecare din Constanta

Inchiriaza masini RomaniaRentacar.eu in Constanta si viziteaza orasul si imprejurimile. La cerere, poti fi insotit de un sofer-ghid cu experienta pentru a-ti prezenta cele mai interesante obiective turistice. Iti recomandam sa vizitezi Delta Dunarii, sa mergi o zi in Bulgaria, sa faci un tur in Transilvania sau in Bucovina sau poti merge pana la Chisinau in Republica Moldova. 

Inchirieri auto Constanta pentru calatorii in strainatate

Poti inchiria o masina in Constanta cu care sa calatoresti in tari din Uniunea Europeana (Bulgaria, Ungaria, Austria, Germania etc.) ori in Republica Moldova si/sau Ucraina. Serviciul este disponibil pentru anumite clase/modele auto si se percepe o taxa suplimentara pentru calatoria in strainatate. Rezervarea trebuie confirmata si platita integral cu min. 3 zile inainte de momentul inchirierii in Constanta, pentru a putea obtine documentele necesare iesirii masinii din Romania.

Cere o oferta personalizata de inchiriere auto in Constanta