Gaseste auto dorit

Predare auto in alta locatie?

Schimba locatia

Inchirieri masini Chisinau - Oferta Romania Rent a Car

Profita de flota noastra care include peste 300 de modele de masini si microbuze pentru inchiriere! Beneficiaza de serviciile incluse, de tarifele SMART, de ofertele speciale si de facilitatile oferite pentru inchirieri auto in Chisinau, Republica Moldova. Rezerva online una dintre masinile noastre disponibile pentru inchiriere in Chisinau si bucura-te de o calatorie sigura si placuta in Republica Moldova si Romania.

Serviciile noastre de rent a car pot fi oferite si in Aeroportul Chisinau.

IMPORTANT: Serviciul nostru de inchirieri auto in Chisinau este disponibil pentru anumite clase/modele auto si se percepe o taxa suplimentara pentru calatorie in strainatate (Republica Moldova, Ucraina). Rezervarea trebuie confirmata si platita integral cu min. 3 zile inainte de momentul inchirierii, pentru a putea obtine documentele necesare iesirii masinii din Romania. In cazul in care documentele nu pot fi emise in timp util, rezervarea va putea fi anulata gratuit.

Inchiriaza masina potrivita de pe RomaniaRentaCar.eu pentru a te bucura de calatorii confortabile in Chisinau si imprejurimi. Ai la dispozitie o gama variata de masini disponibile din care poti alege  vehiculul care sa corespunda nevoilor tale. RomaniaRentaCar.eu ofera servicii de inchiriere auto de inalta calitate, punand la dispozitie masini noi si bine intretinute.

Poti alege sa inchiriezi modele premium de masini pentru o experienta de lux, microbuze spatioase pentru calatorii in grup, autoturisme hibride moderne pentru o abordare ecologica sau variante economice pentru eficienta in consumul de combustibil, gama diversa de masini de inchiriat iti ofera libertatea de a alege exact ceea ce iti doresti. Indiferent de alegerea ta, poti fi sigur ca masina inchiriata va fi adaptata pentru a-ti asigura calatorii relaxante si pline de confort.

Bucura-te de oportunitatea de a descoperi mai multe locuri interesante in Chisinau si in imprejurimi, oferindu-ti flexibilitate si confort in timpul calatoriei tale, alegand sa inchiriezi masina dorita de pe RomaniaRentaCar.eu. Descopera o multime de locuri interesante de explorat cum ar fi: Piata Marii Adunari Nationale si arhitectura impresionanta a cladirilor istorice din aceasta piata centrala, Catedrala Mitropolitana Nasterea Domnului, Muzeul National de Arta al Moldovei, Parcul Valea Morilor, Crama Cricova, Orheiul Vechi, Manastirea Capriana, Cahul unde poti vizita Rezervatia Naturala Padurea Domneasca si lacurile din apropiere.

Cu RomaniaRentaCar.eu, vei descoperi servicii de inchiriere auto la standarde inalte, iar aceasta este cheia unei calatorii cat mai reusite. Asigura-te ca alegi autoturismul care iti corespunde cel mai bine si pregateste-te pentru aventura ta in Chisinau si in imprejurimi. Cu o masina inchiriata, adaptata preferintelor tale, vei avea parte de o calatorie confortabila.

De ce sa inchiriezi o masina RomaniaRentacar.eu in Chisinau? 

Pentru ca iti oferim:

• o gama variata de modele auto, incluzand masini cu transmisie automata, masini Premium si Microbuze;
• tarife SMART cu asigurare Standard Cover si TVA incluse;
• disponibilitate online a masinilor si confirmare instant;
• servicii si asigurari optionale pentru inchirieri auto; 
• oferte/conditii speciale pentru clientii fideli si corporate; 
• asistenta de urgenta 24/7.

Iti doresti sa inchiriezi o masina Premium in Chisinau? 

Suntem pregatiti sa-ti oferim in Chisinau servicii de inchirieri auto corporate: inchirieri pe termen lung (o buna alternativa la leasing operational) si inchirieri flexibile (Flexicar) la tarife corporate negociabile. Mergi la o intalnire importanta sau participi la un eveniment si ai nevoie de o masina de inchiriat Premium in Chisinau? Alege sa inchiriezi una din masinile Premium din flota noastra (Audi, BMW, Jaguar, Mercedes-Benz, Range Rover, Volvo) si bucura-te de confort, siguranta si prestigiu!

Transferuri auto si inchiriere auto cu sofer in Chisinau

Soferi amabili, vorbitori de limbi straine si cu experienta in turism si servicii corporate iti stau la dispozitie pentru servicii de rent a car cu sofer in Chisinau si pentru transferuri catre Aeroport Chisinau, Ucraina, Aeroport Iasi, Aeroport Bacau, Suceava sau catre orice alta destinatie, la cerere.

Acceseaza www.RomaniaTransfers.eu pentru informatii suplimentare, tarife si rezervari online.

Excursii cu masina inchiriata in Chisinau

Inchiriaza masini de pe RomaniaRentacar.eu in Chisinau si viziteaza orasul si imprejurimile. La cerere, poti fi insotit de un sofer-ghid cu experienta pentru a-ti prezenta obiectivele interesante turistice.

Propuneri de tururi cu plecare din Chisinau

Inchiriaza o masina in Chisinau si poti calatori in voie prin Republica Moldova. Fa turul orasului Chisinau, mergi la cramele celebre de la Cricova, Purcari sau Chateau Vartely, viziteaza Cetatea Orhei.

Cere o oferta personalizata de inchiriere auto in Chisinau, Republica Moldova

Cookies

Acest site foloseste module cookie pentru o buna functionare. Detalii in Politica de confidentialitate.

Accept Personalizeaza