Gaseste auto dorit

Predare auto in alta locatie?

FALL in love with our rental cars | Oferta de toamna pentru inchirieri auto | RomaniaRentaCar.eu

 

Reduceri de toamna pentru inchirieri auto in Romania!

Fiecare sezon are frumusetea lui, dar, cu siguranta, calatoriile in natura sunt mai frumoase toamna. Totul se transforma intr-un peisaj de basm, iar aventurile sunt la fiecare colt de drum. 

Noi recunoastem ca suntem indragostiti de frumusetea toamnei!

FALL in love with our rental cars!

In aceasta toamna, te invitam sa te indragostesti de explorare si sa descoperi Romania in culorile sale vii. 

Fie ca-ti doresti sa te bucuri de frumoasa noastra tara prin calatorii alaturi de cei dragi, fie ca ai nevoie de o masina pentru deplasarile zilnice, alege sa inchiriezi modele auto noi la tarife mult mai mici. 

La RomaniaRentaCar.eu, iti oferim -15% la o selectie de clase si modele auto pentru inchirieri auto in Romania. 

Masinile noastre de inchiriat sunt gata de drum, sa te insoteasca in aventura!

Acum este momentul perfect sa te indragostesti de modelele noi de auto de pe piata, pe care le gasesti in flota auto RomaniaRentaCar.eu. 

De ce sa inchiriezi o masina din flota noastra auto?

  • Modele auto de ultima generatie: condu modelele auto noi, pentru o experienta inedita.
  • Tarife reduse: ne face placere sa te rasplatim pentru fidelitate. De aceea, periodic, realizam reduceri, ce ofera șansa ca modelul auto preferat sa poata fi inchiriat cu tarif redus.
  • Masini confortabile si dezinfectate: in flota noastra auto vei gasi o varietate de modele auto confortabile, in functie de preferintele tale. Iar pentru ca siguranta ta este importanta pentru noi, masinile sunt dezinfectate dupa si inainte de fiecare inchiriere.
  • Servicii suplimentare: pe platforma noastra online, poti iînchiria masina preferata, alegand pachetul de beneficii potrivit nevoilor tale, la care poti adauga diverse servicii suplimentare, precum: scaun auto pentru copil, calatorii in strainatate etc (vezi lista)
  • Testeaza modelul auto preferat: dacă doresti sa achizitionezi un model auto ce se gaseste in flota noastra, il poti inchiria cu tarif redus si testa prin calatorii atat interurbane, cat si intraurbane.


*Reducerile sunt valabile pentru o selectie de clase, marci si modele auto de inchiriat, cu conditia ca acestea sa fie disponibile in flota auto RomaniaRentaCar.eu la momentul rezervarii. 

Oferta publicata pe 07.11.2023 si valabila in functie de disponibilitatea automobilelor.


 Discuta cu un consultant la 0752 220222, pentru o oferta personalizata de inchiriere auto.

Art.1 Organizator
Organizatorul campaniei „FALL in love with our rental cars! Reduceri de toamna pentru inchirieri auto” (în continuare numită „Campania”) este societatea S.C. NORD TOUR S.R.L. (în cele ce urmează numită „Organizatorul”), înregistrată la Oficiul Registrului Iași sub nr. J-22-294/2002, CUI RO 14530473, cu sediul în Bd. Independenței 15-17, TR. 2, Bl. B1-5, Parter, Iași, cod poștal 700101, Jud. Iași, România.
1.2. Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (în cele ce urmează numit „Regulamentul”), fiind obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării Campaniei, având obligația de a anunța publicul, în mod oficial, pe website și la sediul Organizatorului. Astfel de modificări vor fi făcute publice cu cel puțin 24 de ore înaintea intrării în vigoare.
1.3. În perioada campaniei, Regulamentul va fi disponibil, în mod gratuit, oricărui solicitant, pe website-ul www.romaniarentacar.eu și în format fizic la sediul Organizatorului.

Art.2 Dreptul de participare 

Campania se adresează tuturor persoanelor fizice ce au vârsta peste 21 ani și sunt posesori ai unui permis de conducere de minim 1 an, care închiriază un automobil de la S.C. NORD TOUR S.R.L. și acceptă termenii și condițiile prezentului Regulament (denumite în continuare ”Participanți”). Nu sunt eligibili de a participa la această Campanie angajații S.C. NORD TOUR S.R.L..


Art.3 Durata Campaniei
Campania se va desfasura in perioada 11.09.2023 - 30.11.2023.

Art.4 Promoția oferită în cadrul Campaniei

4.1. a. Organizatorul va oferi pe întreaga durată a Campaniei, tuturor Participanților ce se încadrează conform Art. 2, o reducere -10% din tariful de baza al inchirierii auto, la o selectie de clase si modele auto, in functie de disponibilitatea acestora (gradul de ocupare Cookies

Acest site foloseste module cookie pentru o buna functionare. Detalii in Politica de confidentialitate.

Accept Personalizeaza