Gaseste auto dorit

Predare auto in alta locatie?

Toamna Reducerilor | RomaniaRentacar.eu | Oferte inchirieri auto

 

Oferta de toamna pentru inchirieri auto!

La noi, toamna se numara reducerile create special pentru tine si nevoile tale. 

Acum, poti alege chiar tu reducerea* de care vrei sa te bucuri, in functie de zilele de inchiriere, si sa calatoresti la volanul unor modele auto confortabile si cu dotari de ultima generatie:

  • pentru 1-5 zile de inchiriere auto, vei beneficia de -5% din tariful de baza;
  • pentru 6-10 zile de inchiriere auto, vei beneficia de -10% din tariful de baza;
  • pentru 11-15 zile sau mai mult de 15 zile de inchiriere auto, vei beneficia de -15% din tariful de baza.

De ce sa inchiriezi o masina din flota noastra auto?

  • Tarife reduse: ne face placere sa te rasplatim pentru fidelitate. De aceea, periodic, realizam reduceri, ce ofera șansa ca modelul auto preferat sa poata fi inchiriat cu tarif redus.
  • Masini confortabile si dezinfectate: in flota noastra auto vei gasi o varietate de modele auto confortabile, in functie de preferintele tale. Iar pentru ca siguranta ta este importanta pentru noi, masinile sunt dezinfectate dupa si inainte de fiecare inchiriere.
  • Servicii suplimentare: pe platforma noastra online, poti iînchiria masina preferata, alegand pachetul de beneficii potrivit nevoilor tale, la care poti adauga diverse servicii suplimentare, precum: scaun auto pentru copil, calatorii in strainatate etc (vezi lista)
  • Testeaza modelul auto preferat: dacă doresti sa achizitionezi un model auto ce se gaseste in flota noastra, il poti inchiria cu tarif redus si testa prin calatorii atat interurbane, cat si intraurbane.


*Reducerile sunt valabile pentru o selectie de clase, marci si modele auto de inchiriat, cu conditia ca acestea sa fie disponibile in flota auto RomaniaRentaCar.eu la momentul rezervarii. 

Oferta publicata pe 16.09.2022 si valabila in functie de disponibilitatea automobilelor.


 Discuta cu un consultant la 0752 220222, pentru o oferta personalizata de inchiriere auto.

Art.1 Organizator
Organizatorul campaniei „Toamna reducerilor pentru inchirieri auto" (in continuare numita „Campania”) este societatea S.C. NORD TOUR S.R.L. (in cele ce urmeaza numita „Organizatorul”), inregistrată la Oficiul Registrului Iasi sub nr. J-22-294/2002, CUI RO 14530473, cu sediul in Bd. Independentei 15-17, TR. 2, Bl. B1-5, Parter, Iasi, cod postal 700101, Jud. Iasi, Romania.
1.2. Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (in cele ce urmeaza numit „Regulamentul”), fiind obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, avand obligatia de a anunta publicul, in mod oficial, pe website si la sediul Organizatorului. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel puțin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.
1.3. In perioada campaniei, Regulamentul va fi disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant, pe website-ul www.romaniarenacar.eu.

Art.2 Dreptul de participare 

Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice ce au varsta peste 21 ani si sunt posesori ai unui permis de conducere de minim 1 an, care inchiriaza un automobil de la S.C. NORD TOUR S.R.L. si accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumite in continuare ”Participanti”). Nu sunt eligibili de a participa la această Campanie angajatii S.C. NORD TOUR S.R.L..


Art.3 Durata Campaniei

Campania se va desfasura in perioada 16.09.2022 - 30.11.2022.


Art.4 Promotia oferita în cadrul Campaniei

4.1. Organizatorul va oferi pe intreaga durata a Campaniei, tuturor Participantilor ce se incadrează conform Art. 2, reduceri de -5%, -10% si -15% din tariful de baza, in functie de zilele de inchiriere.

4.2. Participantii vor primi reducerea ce corespunde intervalului de zile de inchirieri auto mentionat:

- pentru 1-5 zile de inchiriere auto, vor beneficia de -5% din tariful de baza;

- pentru 6-10 zile de inchiriere auto, vor beneficia de -10% din tariful de baza;

- pentru 11-15 zile sau mai mult de 15 zile de inchiriere auto, vor beneficia de -15% din tariful de baza.

4.3. Reducerile de pret nu se aplica pentru serviciile suplimentare (sofer, GPS, scaun copil, lanturi zapada etc.).

4.4. Participantii nu au dreptul de a solicita contravaloarea in bani (RON, valută, etc.) a reducerilor oferite.

4.5. Aceste reduceri nu se cumuleaza cu alte reduceri si promotii.

4.6. Promotia se va oferi, dacă Art. 2 și Art. 3 sunt respectate, pentru o selectie de clase, marci si modele auto de inchiriat, cu conditia ca acestea sa fie disponibile in flota auto a Organizatorului.

 

Art.5 Informarea Participantilor conform legii Nr. 677/2001

5.1. Participarea la Campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
5.2. Prin participarea la prezenta Campanie, Participantii sunt de acord ca datele lor cu caracter personal sa intre în baza de date S.C. NORD TOUR S.R.L., in calitate de operator de date cu caracter personal, acestea putand fi utilizate pentru activitatile de marketing desfasurate de Organizator, cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor cu caracter personal.

5.3. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, Participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata catre S.C. NORD TOUR S.R.L., in Bd. Independentei 15-17, TR. 2, Bl. B1-5, Parter, Iasi, cod postal 700101, Jud. Iasi, Romania. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale, putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr. 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus, Participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conform legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, Participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

Art.6 Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.


Art.7 Dispozitii finale 

Prin participarea la Campanie, Participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.